U mnie LCD Sony z matrycą Bravia 32" gra juz jakieś 3,5 roku. Jak dotąd żadnych, nawet najmniejszych problemów
przecieki do wnętrza
Zwiń
X
-
przecieki do wnętrza
Witajcie!
Dzisiaj po otwarciu drzwi zauważyłem kilka kropel wody na plastiku na progu z przodu od strony pasażera. Wilgotny był też dywanik gumowy z przodu po prawej stronie (nie było na nim wody, tylko był zawilgocony, tak jak ślad od mokrych butów). Nie wiem co może być przyczyną, dzisiaj nie lało tylko trochę pokropiło. Czy taki przeciek może być spowodowany przejazdami przez głębokie kałuże (w moim mieście to norma po każdym deszczu). Czy przyczyny należy szukać wewnątrz prawych drzwi. Ale jestem zdziwiony, bo po oberwaniu chmury było by to bardziej normalne.pozdrawiam - Darek
-
-
Możesz mieś uszkodzoną uszczelkę drzwi, może być odklejona osłona wewnątrz drzwi, zatkane kanały odpływowe w drzwiach od spodu albo np nie domknąłeś okna. przyczyn może być dużo, zacznij od tego co najprostsze, wejdź do auta od strony pasażera i ktoś niech poleje wodą np z konewki lub wężem po zamkniętych drzwiach przy uszczelce a Ty obserwuj co się dzieje. Woda w środku to spory kłopot i warto poświęcić temu trochę czasu i wysiłku.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
Komentarz